fredag, januari 25, 2008

Lordag morgon

Tank vad tiden gar fort i alla fall. Nu ar det snart bara en vecka kvar av var vistelse har i Adelaide. I torsdagsmorse tog Elvy och jag den sedvanliga promenaden 3,5 km innan vi tog O-Bahn,det ar en buss som gar pa betongfundamentspar dar foraren inte behover halla i ratten utan bara kora pa och fort gar det. Vi akte till ett Market som heter Tee Tree Plaza,. Storlek? Det var nagot alldeles enormt. Nedre plan restauranger, cafeer, matvaror och det ovre klader o.dyl. Tror ni inte pa sjutton att vi hittade nagot att satta pa oss. Nu kor vi efter principen, ett nytt, ett gammalt bort, annars har vi inte plats i resvaskan da vi aker hem. Ni skulle vara med och smaka pa deras youghurt med bar som finns att kopa i koppar. Losvikt. Underbart. Har nere kan man leva pa frukt och youghurt.

Igar fredag promenad som vanligt innan det blev for varmt. Annki stack ivag kl 6.00 for att kora sina 13,4 mil pa cykel. Hon kom i mal pa 4.40 i ca 40 graders varme vid malet. Elvy hade gjort en segerkrans at henne. Nar vi kom dit, hade hon redan kommit imal. Vi stannade ett tag och kollade in eliten nar de kom. Det var ocksa lite over det vanliga som man har sett. Det var varmt och gott i bilen sa ett dopp i poolen, med huvudet under vattenytan, sa man blev lite avkyld, satt inte illa.

Nu har min kompis vaknat och gatt ner for en fika, vilket jag har gjort for lange sedan med Mike. Efter hennes lilla fikastund, blir det en promenad igen innan varmen kommer pa riktigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var bra av Annki att cykla i den värmen. Tur att ni har poolen.
Låter gott med frukten och yoghurten. Här är det fortfarande halt och inte så mycket snö.
Kram Lena

Anonym sa...

Mm det lät gott:)
Tiden går fort när man har roligt:)
kram/Evelina

Anonym sa...

Det låter helt underbart!!!!Jag har läst och avundats era äventyr. Själv knegar man på och harvar med dottern som föröker lära sig snowboard i backen!
Kram karin på bibblan