torsdag, januari 10, 2008

!:sta rapporten

Tjosan,. Nu har vi kommit fram till fam Maxe o. Cooke Klockan ar nu 12.10 torsdag middag. Bagaget har inte kommit, det ar i Hongkong och gor en lite extra runda, De har lovart att de ska komma i morgon fredag (Mike har talat med dem) han ar ju en skicklig en pa det Australiensiska. Flygningen till London vart ju mycket forsenat sa det var bara att lagga pa ett kol och springa sa mycket - jag orkade-. Elvy , hon stack ivag som en pil, sa vi hann precis innan planet gick. Det blev lite strul i Melbourn ocksa, men hur det nu var sa gick det med. Nu ar vi skit-trotta men vi far inte ga och lagga oss, utan det ska sparas till kvallen. Det ar varmt, Mike var och kollade temperaturen 38,6 grader, sa enligt han kommer det att bli ca 40. Vi hoppas att ni alla har det kallt och skont. Vi kan inte bada i poolen for badkladerna ligger i resvaskorna. Ha Ha

Ha det sa gott alla och vi hors| Ulla o' Elvy samt alla 4 australiensare.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att Ni har kommit fram efter allt krångel. hoppas att väskorna kommer på fredag annars får Ni val ut och shoppa. Här regnar det och är 4 grader varmt.
Ha det så bra

Ingrid o Olof

Brittis sa...

Vi har följt ert strul med bytena på nätet.
Ta det lugnt i värmen nu bara.
Här är allt bra.

Anonym sa...

Vad skönt att ni är framme. Jag var lite orolig för bytet i London.Det var ju tur att det bara är bagaget som gör en extra tur och inte ni. Köp nya badkläder och hoppa i poolen. Här töar det och är mycket halt.
Hälsa Annki och Mike
Kram från Lena

Anonym sa...

Åå va skönt att höra att ni är framme. Hoppas ni ,år jätte bra det gör iallafall vi här hemma i snö slasket. Men ta och hoppa i poolen vett ja vem behöver badkläder?hahahaha....
Massa kramar Evelina och små flickorna!

Jag sa...

Så härligt ni måste ha det! 40 grader är väl lite i mesta laget förstås, men ni vänjer er snart. Bada näck! Hälsa värdparet så gott också.

Kramar
/Inger

Brittis sa...

Instämmer i det där om att bada näck. +40 grader är skäl nog.

Vi håller på att packa och är snart halvvägs till er.

Unknown sa...

Hej!
Det är väl inga problem med badet ni får bada som (gud skapat er..hihi). Hoppas ni får era väskor idag och ha det så bra nu. Här är det 3,9+ och regnar och blåser brrr!
Kram Carina