måndag, januari 21, 2008

Weekend

Fredag kvall packade Mike bilen med brada, kanot,2cyklar,klader och mat. Bilen blev valdigt nedlastad. Annki tog cykeln och akte fore. Hon cyklade 9 mil sa Mike fick aka och mota henne for det blev morkt. Vi hade en underbar lordag i Goolwa dar vi badade i Pacific Ocean. Det var en upplevese. Narmaste land soderut var sydpolen. Efter badet akte vi in till Goolwa och Anki , Elvy och jag tog ett anglok till Wictor Habor dar vi promenerade over en bro som var mycket langre an 'langbryggan' dar man aven kunde aka sparvagn som drogs av en hastkrake. Men vi promenerade over till on.Vi skulle ha lite vin till maten sa vi stannade vid en butik dar det fanns drivein. Ni skulle se, man korde in bilen stannade och talade om vad man ville ha, de kom ut med varorna och tog pengar. Vilken service. Jag tror att de ska infora det hemma ocksa. Det skulle se colt ut. Kvallen avslutades med pasta, kottfarssas och vin samt ett pokerspel med boysen. Vi nattade kl 22.00 och sov sott.

Sondagen blev lite mulen, men vi gick ner till stranden. Annki och Kris badade, men Elvy, jag och Alex stannade pa stranden. Under tiden fick Mike packa bilen for hemfard. Annki tog cykeln och for fore. Vi akte till Strathalby dar vi skulle mota Annki, men hon hade tagit fel vag sa vi fick vante 40 min pa henne. Lastade pa hennes cykel ocksa och knuffade in henne i bilen och for till Hanhndorf. Det ar en tysk by. Dar at vi en fortrafflig middag. Jattegott. Sedan? Vi stack hem och duschade alla och gick till sangs tidigt.

Idag ar det mandag fm kl ar 10.00 och det ar lite kyligt idag ca 27 grader.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt ni verkar ha haft det! Här hemma är det så halt så man spänner sig när man är ute och går!
Kram evelina

Anonym sa...

Lite kyligt 27 grader, du är rolig du. Oj vad Annki cyklar mycket, själv har jag lyckats med att gå ner för trapporna ett par gånger denna helg för Sara har varit sjuk.
Kul att ni är på så många härliga utflykter.
Kram Lena

Jag sa...

Det låter härligt! Men du, njut av de kyliga 27 graderna, här hemma är det lite kallare.
Hälsa så mycket!

Inger