onsdag, januari 23, 2008

Redogorelse

Nu ska jag beratta lite vad vi har gjort. Idag onsdag har det varit lugnt. Vi har tvattat lite i maskinen som haller pa att ga till de sallare jaktmarkerna. Den dundrar och lever sjutton, men vi kor sa lange den haller.Gud vare med oss, vi springer bakom yttervaggen och gommer oss nar det ar som varst. Idag har det visst varit ca 33 grader och vi tog en langpromenad och testade Elvys ta. Hon sparkade boll med Alex pa stranden i sondags (vilket inte gamla tanter skall gora) vad hande? Jo hon slog i stortan sa den har varit bla och vacker. Igar var vi med Annki in till stan och kopte lite saker, klader alltsa. Vi handlade varsin klanning sa ni ma tro att vi ska bli vackra. Nu ska vi ner pa Storgatan i sommar och stila, Elvy har kopt en hatt till den ocksa. En virkad sak, vit. Alla undrar om vi ar valtranade! Nu ska jag tala om att det ar vi inte!!!!!!! Har ater vi gott, valdigt sent och gar och lagger oss efter det, sa nu kan ni rakna ut, hur vi kommer att se ut nar vi kommer hem. Tva bollar som rullar nedfor Knihsgatan. Idag har vi kommit pa varfor vi inte blir bruna. Mike tala om for oss att han har hallt klor i vattnet(blekmedel) i poolen. Vi har nu tagit fram en slang med vanligt vatten som vi kan skolja oss med efter badet. Vad vi ska gora i morgon torsdag? Ja inte vet jag, det far val bli som det blir. Vi tycker att vi inte hinner nagot. Fredag ska vi i alla fall aka och se Annki tavla pa cykel 13 mil. Hualigen, i denna varme!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni kan ordna en mannekänguppvisning på scenen på Storgatan. Jag tror iallafall att Ni är smala som getingar i midjan, och vi får väl leta på perongen när Ni kommer hem.
Hälsa Elvy att fotboll är inget för en pensionär.
Ha det så bra

Kram Ingrid o Olof

Anonym sa...

Klart man ska äta & dricka gott när man är på semester!!! Kommer nog hem två pinglor ska ni se;)
kram evelina

Anonym sa...

Skönt att det var lite varmare för er idag. Synd att du inte kan lägga in bilder på Elvys tå så att vi får se. Klänningarna vill jag också se. Det ska bli spännande att höra hur det gick för Annki med cykeltävlingen.
Kram Lena

Brittis sa...

Forst ska i alla fall vi fa se er rulla nerfor strandvagen pa Patong Beach